Tâlhar recidivist trimis în fața judecătorilor

de | 09/02/2016 | Actualitate, Rural

Un bărbat din Săbăoani va rămâne după gratii pentru o perioadă mai lungă de timp dacă va fi găsit vinovat pentru tâlhărie calificată. Cristian Iosub a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman pentru o faptă pe care a comis-o de Crăciun.

Conform anchetatorilor, în noaptea de 26 spre 27 decembrie 2015, inculpatul și victima sa au chefuit la un bar din Săbăoani. Alcoolul le-a adus chef de harță, victima tâlhăriei a intrat într-un conflict cu alte persoane și a primit amendă de la polițiștii locali pentru comportamentul său.

După acest eveniment, victima și Cristian Iosub au plecat la un alt bar, că continue distracția nocturnă. Spre dimineață, cei doi s-au dus la o benzinărie, să-și cumpere câte o cafea, sperând, astfel, să mai scape de mahmureală. În jurul orei 5.30, după ce s-au întors de la benzinărie, Iosub l-a tâlhărit pe companionul său de suma de 250 de lei. După ce a luat banii, Iosub a mers în primul bar și a cheltuit toți banii pe băutură și pe păcănele.

Cristian Iosub a fost trimis în judecată și este judecat de magistrații Judecătoriei Roman în arest preventiv, întrucât bărbatul este recidivist.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.