Controlul judiciar nu l-a potolit

de | 18/02/2016 | Fără categorie

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani au pus în executare miercuri, 17 februarie, mandatul emis pentru luarea măsurii arestării preventive a unui tânăr de 18 ani, din localitatea Gherăești. Polițiștii s-au sesizat cu privire la nerespectarea condițiilor impuse prin măsura controlului judiciar față de tânăr și au propus înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar cu o măsură mai severă, cea a arestului preventiv.

Inițial, tânărul a fost plasat sub măsura controlului judiciar, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt din locuință în data de 1 spre 2 ianuarie și furt din autoturism comis în data de 14 noiembrie 2015, însă din cauza faptului că, în noaptea de 6 spre 7 februarie, a săvârșit o nouă infracțiune de furt pe raza localității Botești, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Persoana a fost preluată de polițiști și încarcerată în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Neamț.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.