A decedat și conducătorul auto din accidentul de la Horia

de | 21/02/2016 | Actualitate, Local

Accidentul de pe DN 15D, de sâmbătă, 20 februarie, a mai făcut  victimă. Șoferul autoturismului implicat în accident a murit la câteva ore după ce a ajuns la spital. Între timp, fiica de 11 ani a celor doi tineri decedați se luptă pentru viața ei, fiind internată cu fractură de bazin. Pentru comunitatea din Stănița, moartea celor doi tineri de 35 de ani a provocat multă supărare. ”Erau oameni cu un caracter deosebit. M-am bucurat foarte mult când aceștia s-au întors din străinătate, unde au muncit mai mulți ani și s-au stabilit acasă, fiindcă Stănița este o comună cu populație îmbătrânită. Șoferul, Ionuț, era antrenorul echipei de fotbal ”Stejarul Stănița”. Acum am vorbit cu domnul primar, să facem o ședință de urgență a Consiliului local, să ajutăm familiile. Este o tragedie fără margini”, a spus Viorel Borcea, consilier local în Stănița.

Reamintim faptul că sâmbătă, 20 februarie, în jurul orei 13.20, șoferul unui autoturism care se deplasa de la Roman spre Piatra-Neamț a pierdut controlul volanului, a ieșit în décor și s-a izbit puternic de un copac de pe marginea drumului național DN 15D. În urma impactului, soția șoferului, care stătea pe locul din dreapta, a  murit pe loc. Șoferul și fiica celor doi au fost transportați la spital.

Tragedia a avut loc în afara localității Horia, pe o porțiune de drum nemodernizată. Conform spuselor celor apropiați, cei trei voiau să ajungă la o mănăstire.

Știrea inițială aici

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. Andreea

    Dzeu sa-i ierte!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.