Primăria Făurei rămâne fără conducere

de | 04/03/2016 | Fără categorie

Primarul comunei Făurei, Vasile Dragoș Ungureanu a demisionat joi, 3 martie, din funcția pe care a fost ales în 2012. Săptămâna viitoare, același lucru îl va face viceprimarul Vasile Miron.

”Decizia, și în cazul meu, și în cazul domnului primar, este luată din motive personale. Nu are legătură cu alegerile care urmează”, a declarat, pentru inroman.ro, Vasile Miron, cel care, pentru câteva zile, conduce de facto primăria. El a precizat că, după demisia lui, un consilier va fi delegat să conducă instituția în următoarele luni.

Prefectul județului Neamț, Niculina Dobrilă, nu știa despre acest lucru. ”Nu am primit nicio informare în acest sens”, a spus noul prefect al județului. Nici președintele PSD Neamț nu cunoștea situația.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.