Ajutor în casă nouă

de | 31/03/2016 | Fără categorie

Clădirea în  care a funcționat, ani de-a rândul, punctul de lucru al Inspectoratului Teritorial de Muncă Neamț, este acum noul sediu al PNL Roman. ”Am așteptat de ceva timp să ne mutăm în casă nouă și așteptăm toate doamnele la sediul nostru, care au câte o problemă pe care nu au rezolvat-o în altă parte; poate au întâlnit o persoană într-o zi proastă sau nu li s-a explicat suficient de bine sau din alte motive nu au rezolvat problema. Le așteptăm să vină la sediul nostru, iar noi le vom pune în legătură cu un psiholog, cu un medic, un educator, un profesor”, a afirmat Roxana Iorga, președintele PNL Roman.

Aceasta a adăugat că există situații în care femeile au o reală nevoie de sprijin. ”Suntem în decurs de a rezolva unele dintre acestea. Spre exemplu, ajutăm o mămică cu nouă copii să-și tragă curent electric. Mama intrase deja într-o depresie din cauza problemelor materiale, cel mai mic dintre copii avea probleme de sănătate grave din cauza igrasiei din casă. Este cazul care ni s-a părut nouă cel mai dificil. Și avem ulte alte cazuri deja rezolvate. Avem psiholog și Monica Pellegrini este alături de noi tot timpul, ne-a ajutat de foarte multe ori cu acei copii care au părinți plecați în străinătate, mai ales mamele. Încecăm să le rezolvăm pe fiecare în parte”, a mai spus Roxana Iorga.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

2 Comentarii

  1. Mădălin

    Din ce bani s-a făcut reabilitarea clădirii? Aștept și eu o explicație.

    Răspuns
  2. Nastase Iuliana

    Acest sediu ma leaga de amintiri placute.Aici am avut primul sediu al ceea ce a fost apoi Casa Locala de pensii.A fost pentru cei care nu stiu asta, singura casa locala infiintata intr-o localitate care nu era resedinta de judet.
    Cand soliciti un sediu pentru o asociatie care sa deserveasca cetatenii ti se spune ca nu exista dar se vede ca pentru partide este mai usor.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.