Unde va candida Emilia Arcan

de | 07/04/2016 | Politică

Actualul președintele al Consiliului Județean (CJ) Neamț, Emilia Arcan, nu exclude o candidatură la alegerile generale din această toamnă. Aceasta a spus, însă, că nu s-a gândit la următorul pas în politică, din cauza procesului cu Agenția Națională de Integritate (ANI).

Emilia Arcan a câștigat, săptămâna aceasta, în primă instanță, procesul împotriva ANI. Președintele CJ Neamț a fost acuzată de incompatibilitate, dar instanța de fond i-a dat dreptate ei. ”Nu m-am gândit încă unde voi candida. Sunt bucuroasă că am depășit o etapă cu privire la procesul meu care a fost pe rolul instanței de judecată de la Curtea de Apel, unde instanța mi-a dat, prin hotărârea pe care am primit-o alaltăieri. Bucuria a fost maximă pentru că într-adevăr, s-a dat un verdict pozitiv mie și, de aici încolo mă gândesc. Până acum, să vă spun cu toată sinceritatea, nu m-am gândit”, a afirmat Emilia Arcan, prședintele CJ Neamț

Ceea ce știe sigur este faptul că va continua să fie implicată politic. La nivel local sau, din toamnă, în Parlamentul României. ”Cu siguranță, voi fi și eu pe o listă, acolo, ca și candidat, o să vedem unde, nu pot să vă spun acum, fie la localele din iunie pentru Consiliul Județean, fie la parlamentarele din toamnă, să vedem, nu știu. Acolo unde vor considera colegii mei, fiindcă fac parte dintr-o familie care se numește PSD”, a precizat președintele legislativului județean.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.