George Harabagiu este candidat la funcția de primar al municipiului Roman

de | 30/04/2016 | Politică

Ieri, 29 aprilie, ora 22:00, Tribunalul Neamț a răspuns apelului făcut de George Harabagiu și a decis anularea deciziei Judecătoriei Roman. Decizia este definitivă.

Pe scurt: în data de 26 aprilie am depus o contestație despre care puteți citi aici, contestația a fost acceptată de Judecătoria Roman conform deciziei pe care o puteți citi aici.

George Harabagiu a făcut apel la Tribunalul Neamț, decizia fiind următoarea:

„Admite apelul declarat de intimatul Harabagiu George Norocel împotriva sentinţei civile nr.1206 din data de 28.04.2016 pronunţată de Judecătoria Roman. Schimbă în totalitate sentinţa apelată şi în consecinţă: Respinge ca nefondată, contestaţia formulată de contestatoarea Baciu Teodora împotriva Hotărârii nr.12/25.04.2016 a Biroului Electoral de Circumscripţie nr.2 Roman, în contradictoriu cu intimatul Harabagiu George Norocel. Definitivă Pronunţată în şedinţă publică azi, 29.04.2016 ora 22:00.”

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.