LPS a câștigat ștafeta municipiului Roman

de | 16/05/2016 | Local, Sport

Elevii Liceului cu Program Sportiv au câștigat, luni, ștafeta municipiului Roman. Aceștia au fost cei mai rapizi, dintre cele șase echipaje care s-au aliniat la startul competiției. Tinerii au plecat de la Hotel Roman, au alergat până la sensul giratoriu de la doi măgari, după care s-au întors în dreptul Primăriei Roman.

”În cadrul programului zilelor municipiului Roman astăzi, luni, 16 mai, a avut loc Ștafeta municipiului Roman, ștafetă desfășurată pe echipe de 4×900 de metri mixt, la care au participat elevi ai liceelor romașcane. La finalul competiției, clasamentul a fost următorul: pe locul I, concurenții de la Liceul cu program Sportiv, pe locul II s-au clasat concurentii de la Colegiul Național ”Roman-Vodă”, iar pe locul III s-au clasat participanții de la Liceul ”Vasile Sav”, a afirmat Constantin Cudalb, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Roman.

Echipajul Colegul Tehnic ”Miron Costin” a fost al patrulea și va fi răsplătit cu o mențiune, în timp ce echipajele Colegiului Tehnic ”Petru Poni” și Colegiului Tehnic ”Danubiana” vor primi diplome de participare.

Premierea sportivilor va avea loc în cadrul Galei Excelenței în Educație de miercuri, 18 mai.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.