Seara „Sergiu Celibidache” a strâns în centru mii de romașcani (video – galerie foto)

de | 22/05/2016 | Cultură, Local

Filarmonica „Mihail Jora” din Bacău a prezentat, sâmbătă seară, un spectacol de excepție pe scena din centrul municipiului Roman. Artiștii Filarmonicii, conduși de dirijorul Ovidiu Bălan, au interpretat mai multe piese cunoscute de publicul larg, iar fiecare partitură interpretată a fost răsplătită cu aplauzele miilor de spectatori prezenți. Dirijorul Ovidiu Bălan a implicat și publicul, de mai multe ori cerând acompaniamentul spectactorilor, fie prin aplauze pe ritmul muzicii, fie prin fredonat. Un moment aparte a fost cel în care violonista Livia Mădălina Lohan a cântat în fața publicului acompaniată de orchestră. Mădălina Lohan este unul dintre cei 75 de membri ai Filarmonicii ”Mihail Jora” din Bacău, dar a cântat cu mari emoții pentru că este născută la Roman, iar în public se afla și familia ei.

Spectacolul orchestrei de la Filarmonica ”Mihail Jora” a durat aproximativ două ore și a fost precedat de un spectacol oferit de tinerii artiști ai Școlii de Artă ”Sergiu Celibidache”.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.