Proiecte comune Roman – Horia. Laurențiu Leoreanu și Cristian Baciu vor colabora pentru dezvoltarea zonei

de | 27/05/2016 | Local, Politică, Rural

Cristian Baciu, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Horia, s-a întâlnit cu primarul municipiului Roman, Laurențiu Leoreanu, scopul întrevederii fiind acela de a gândi proiecte comune pentru cele două localități.

După data de 5 iunie, când fiecare dintre noi va fi pe un scaun de primar, vom colabora pe realizarea anumitor proiecte. M-am întâlnit cu domnul primar Leoreanu pentru a discuta despre puntea de la Cotu-Vameș, punte ce reprezintă un obiectiv important pentru noi. M-am bucurat să aflu că proiectul tehnic a fost realizat încă din anul 2015, ceea ce înseamnă că lucrările pot începe în scurt timp. I-am mai cerut domnului Leoreanu să facem o dezvoltare unitară a zonei de agrement cuprinsă între microhidrocentrală și podul rutier. Dacă există acest proiect pentru un mal al Moldovei, logic este să ne unim și să depunem un proiect pentru ambele maluri. Suntem la câțiva kilometri de Roman și merităm mult mai mult decât s-a făcut până acum”, a spus Cristian Baciu, candidatul PNL pentru Primăria Horia.

Cristi Baciu Leoreanu 7335

Eu îl voi susține pe Cristian Baciu în proiectele pe care intenționează a le realiza,întrucât o zonă metropolitană puternică reprezintă un câștig pentru noi toți. Dacă va ieși primar la Horia, voi avea un colaborator adevărat, nu doar cu numele, fiindcă este un om care muncește mult, l-am văzut de-a lungul timpului cum se zbate pentru a duce la capăt ce a început. Ca să completăm zona de agrement vom face o tiroliană de pe un mal pe celelălat. Te tragi cu tiroliana de pe malul Romanului către cel de la Cotu-Vameș, apoi te întorci la Roman pe punte. Acesta este doar un proiect. O atenție deosebită va fi acordată investitirilor, Romanul are experiență în a gândi facilități fiscale și în negocieri de acest tip. Cristi Baciu mi-a explicat că dorește să ofere oamenilor de afaceri motive să vină la Horia, iar eu îl voi sprijini cu experiența căpătată de-a lungul anilor. Eu sper ca oamenii din comuna Horia să îl voteze, fiindcă votează pentru viitorul lor. Și eu îl susțin pe Cristi Baciu nu doar pentru că e în PNL, ci mai ales pentru că e un om harnic și de cuvînt”, a zis Laurențiu Leoreanu.

Cristi Baciu Leoreanu 7293

Despre proiectele pe care vrea să le implementeze pentru Horia, Cristian Baciu va vorbi și duminică, 29 mai, începând cu ora 17.00, în cadrul unui eveniment politic ce va avea loc la Căminul cultural din Horia, lângă Primărie.

*acest articol este un advertorial

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.