Intersecția E85 cu drumul spre Tămășeni face iarăși victime

de | 06/07/2016 | Actualitate, Local, Rural

Un accident rutier care a avut loc azi, în jurul prânzului, la interescția drumului european E85 cu drumul județean care duce spre Tămășeni a fost un prilej pentru ca reprezentanți ai autorităților locale din Tămășeni să atragă atenția asupra gradului de pericol pe care îl prezintă zona. În evenimentul rutier a fost implicat și medicul de familie din Tămășeni. Așteptând să facă stânga cu mașina către Tămășeni – venind dinspre Iași, mașina medicului a fost lovită din spate de un alt autoturism.

”Vrem să transmitem un mesaj la Drumurile Naționale: tot timpul aici sunt probleme la ieșirea din Tămășeni, foarte multe accidente; s-au făcut demersuri pentru o marcare de drumuri – o bandă de viteză, o bandă de ieșire. Poate face ceva asemănător cum este la Săbăoani, o bandă înainte, bandă la stânga, bandă dublu marcată, pentru că în ritmul ăsta nu se mai poate. Sunt foarte multe accidente cu victime, pe marginea drumului sunt cruci ale victimelor, ale celor morți în accidente. E un mesaj pentru Drumurile Naționale, trebuie să facă ceva. Demersuri s-au făcut, dar nu ne bagă nimeni în seamă. Aici, cel puțin, foarte multe mașini care vin de la Iași și semnalizează stânga să intre la Tămășeni sunt luate înainte; gen cum s-a întâmplat acum”, a spus Romică Benchea, consilier local în Tămășeni.

Foto: Irina Lupu

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.