Amendă și confiscare din cauza lemnelor

de | 17/07/2016 | Justiție, Rural

Polițiștii de la Secția de Poliție Rurală Sagna au confiscat lemnul pe care îl transporta un sucevean pe drumul județean DJ 207A. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 16 iulie, în jurul orei 6.30. ”Lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Sagna au depistat pe raza comunei Sagna un bărbat de 24 ani din județul Suceava, care conducea un autotractor cu semiremorcă în care se afla cantitatea de 27.55 de metri cubi material lemnos, fără a deţine aviz de însoţire secundar sau alte documente prevăzute de legislaţia silvică sau legislaţia fiscaă”, se arată într-un comunicat al Poliției Neamț.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu 2.000 lei, iar întreaga masa lemnoasă a fost ridicată în vederea confiscării și predată Ocolului Silvic Horia. De asemenea, polițiștii au dispus confiscarea mijloacelor de transport folosite la săvârșirea contravenției.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.