FOTO: Cum arată noul sediu al Clubului Copiilor

de | 19/07/2016 | Educație, Local

Noul sediu al Clubului Copiilor Roman este aproape de a fi gata. În clădirea din zona ”1 Mai” se lucrează într-un ritm alert. Tot acolo l-am găsit și pe Ilie Boloca, directorul Clubului Copiilor; muncitorii de acolo îl văd și de câte trei ori pe zi, dar pentru noi a fost prima vizită la acest obiectiv, după foarte mult timp.

Locul este un șantier și peste tot sunt scânduri, bucăți de schele și gălești cu vopsea ori alte materiale necesare în sconstrucții. ”Investiția este aproape gata, s-a terminat în proporție de 80%. Mai sunt câteva lucruri de pus la punct, se lucrează la foc continuu. Până la sfârșitul acestui an calendaristic, acest obiectiv va fi finalizat”, este de părere Ilie Boloca. Sălile de clasă sunt, de altfel, aproape gata. Mai este nevoie doar de  curățenia de rigoare și de parchet – acesta nu a fost montat pentru a nu fi murdărit sau distrus în timpul lucrărilor. Cea mai dificilă parte, nerealizată nici acum, este peretele-cortină. Acesta va fi adus la producător într-o lună și va completa obiectivul.

În ultimele 12 luni, pentru noul sediu al Clubului Copiilor au fost alocați 420.000 de lei, dar calculele arată că mai este nevoie de o sumă cuprinsă între 50.000 și 100.000 de lei pentru ca imobilul să ajungă „la cheie”. Amenajarea sediului se va face, în primă fază, cu mobilierul care se află în sediul actual al Clubului Copiilor, întrucât acesta este într-o ”stare bună și foarte bună.”

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.