Au spart o locuință, dar au fost prinși

de | 25/07/2016 | Justiție, Local

Polițiștii romașcani au reușit să recupereze prejudiciul creat de trei tineri care au spart o locuință din cartierul Mihai Viteazu. Totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, hoții sperând să fie protejați de întuneric. O patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Roman a identificat, în jurul orei 1.30, la intersecţia străzilor Mihai Viteazu cu Muncii, trei persoane suspecte, care transportau bunuri, posibil sustrase. Asupra celor trei tineri din Roman, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani, au fost găsite un telefon mobil, o cameră video, un aparat foto și un laptop, a căror proveniență nu a putut fi justificată. De asemenea,  în apropierea locului unde au fost depistați tinerii au mai fost găsite şi alte bunuri ce ar fi fost sustrase dintr-o locuinţă situată pe Aleea Revoluţiei. Prejudiciul în valoarea de 8.300 de lei a fost recuperat în totalitate, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Și un tânăr de 27 de ani, din Tămășeni, a dat nas în nas cu Poliția, după ce a încercat să pătrundă într-un bar. Acesta a spart geamul și a fost  depistat de către organele de poliţie în timp ce încerca să părăsească zona. Polițiștii au întocmit un dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tentativă de furt calificat.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.