Accident grav la poarta Dedeman (galerie foto)

de | 01/08/2016 | Actualitate, Local

Luna august nu a început prea bine pentru doi conducători auto. La poarta Dedeman Roman a avut loc un accident grav, care a dus la rănirea unui conducător auto și avarierea unei camionete și a unui TIR.

Din primele cercetări ale Poliției Rutiere Roman s-a ajuns la concluzia că șoferul unei camionete ce ieșea de la Dedeman și a făcut stânga, spre ieșirea din oraș, nu s-a asigurat îndeajuns de bine și a fost acroșat de un TIR ce venea dinspre Roman. Camioneta a fost propulsată într-o construcție din lemn situată după intrarea în Dedeman și a fost necesară intervenția unui echipaj de descarcerare al Detașamentului de Pompieri Roman. Șoferul autocamionului a fost testat cu fiola alcooltest iar rezultatul a fost negativ, organele de cercetare rămânând să determine și viteza cu care circula.

De precizat că Primăria Roman a demarat procedurile pentru amenajarea unui sens giratoriu în zonă, iar existanța acestuia ar fi făcut imposibil un astfel de accident.

Din cauza accidentului, coada de mașini s-a întins pe mai mulți kilometri, în partea dinspre Roman ajungând până la Gară, iar în partea dinspre Castelul de Apă coada întinzându-se până dincolo de localitatea Traian. În condiții de cod galben de caniculă, mai mulți șoferi și-au arătat nemulțumirea pentru timpul foarte mare de așteptare, dar și pentru faptul că lucrările de amenjare a trecerii la nivel de cale ferată de la ieșirea din Roman spre Iași se efectuează ziua, îngreunând foarte mult traficul și determinându-i pe unii șoferi să calce pedala de accelerație pentru a recupera timpul pierdut pe tronsonul de șosea din zona lucrărilor.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.