Alegerile, înainte de toate. Băsescu a interzis concediile

de | 16/08/2016 | Județean

Președintele PMP, Traian Băsescu, le-a interzis membrilor de partid să-și ia concediu în această vară. Dacă vor îndrăzni să treacă peste decizia luată de liderul partidului, membrii PMP riscă excluderea, după cum spune președintele PMP Neamț.

Nu avem concediu până în decembrie, v-o spun cu siguranță. Aici avem o directivă de partid: cine pleacă în concediu, pleacă de tot. Suntem într-o continuă mișcare, dar concediu în decembrie, după alegeri”, a declarat Laurențiu Dulamă, președinte PMP Neamț.

Liderul PMP pe județ nu exclude ca, în toamnă, numele său să apară pe o listă pentru una din cele două camere ale Parlamentului României. ”Deocamdată să știți că nu s-au stabilit lista nici pentru deputați, nici pentru senatori, dar așa cum mi-a plăcut tot timpul să cred și să spun în politică nu trebuie să spui ”nu” niciodată, pentru că nu știi ce-ți oferă ziua de mâine. Ați văzut că, dacă mă-ntrebați acum două luni, în plină campanie electorală, sau îmi spuneați măcar că o să fuzionăm cu UNPR, aș fi spus că niciodată. Așa, mai bine ne-am văzut de treabă și ați văzut că acum suntem un partid mai puternic. Iar precampania și campania electorală care urmează să știți că vor fi cu totul și cu totul diferite față de ceea ce s-a întâmplat în precampania și campania pentru alegerile locale. Pentru că va conta mult imaginea și liderii de la București. Și-aici avem un mare atuu în persoana președintelui Traian Băsescu”, a mai spus Laurențiu Dulamă, președinte PMP Neamț.

Membrii PMP Neamț au ca target dublarea procentului obținut la alegerile locale din iunie. Pe 5 iunie, PMP a fost votat de 5,04% dintre nemțenii cu drept de vot. Acum, partidul speră că va fi ușor să ajungă la 10%, fiindcă, după fuziunea cu UNPR are mai mulți membri activi.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. Chertic Raluca

    Multumesc pentru poza, Teo Rusu. M-am bucurat 🙂
    Nu e cea mai reusita, insa dl presedinte Traian Basescu ii da valoare! Sunt onorata sa am asemenea poze de colectie, inca din anul 3 de facultate il urmez cu incredere pe dl presedinte! Singurul om politic din Ro in care am incredere!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.