A accidentat o femeie și a fugit

de | 22/08/2016 | Fără categorie, Rural

Un tânăr din Cordun s-a ales cu dosar penal după ce a produs un accident, apoi a părăsit locul faptei. Evenimentull rutier a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 7.00, pe strada Vasile Alecsandri.

În urma investigaţiilor efectuate, la numai două ore după sesizare, polițiștii au găsit autoturismul implicat în accident și au depistat conducătorul auto, un tânăr de 27 de ani, din Cordun, care a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv.

Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că, în timp ce tânărul conducea un autoturism pe strada Vasile Alecsandri, pe fondul consumului de alcool, a pătruns pe sectorul de drum destinat circulaţiei bicicliştilor, din dreapta sensului său de mers, și a acroșat o femeie de 49 de ani, care circula pe bicicletă. După impact, conducătorul auto și-a continuat deplasarea”, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

În aceiaşi zi, polițiștii au dispus reţinerea tânărului pe durata de 24 ore, pentru săvârșirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, în vederea luării unei măsuri preventive.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.