Motociclistul accidentat sâmbătă la gară a decedat

de | 31/08/2016 | Județean

Cătălin Ciuraru, tânărul de 28 de ani care a fost accidentat grav sâmbătă seară, la intersecția de la gară, a decedat marți dimineață în spitaul de Neurochirurgie din Iași. Mihai Cătălin Ciuraru era din Horia, a terminat Facultatea de Teologie din Pitești iar prietenii îl știau ca pasionat de motoare. Tot pe un motor se afla și sâmbătă, 27 august, atunci când o șoferiță nu i-a acordat prioritate de trecere și l-a izbit în plin, apoi l-a proiectat într-o altă mașină care se deplasa regulamentar.

Mihai Catalin Ciuraru seminarist

După ce fost dus de urgență la Spitalul Municipal de Urgență Roman, Cătălin a fost transportat la spitalul ieșean. Imediat, familia și prietenii s-au mobilizat și au trimis scrisoarea medicală unei clinici din Germania, în peranța că îl vor putea ajuta. Un medic și-a dat acordul pentru a prelua cazul, dar tânărul a pierdut lupta cu viața marți dimineață.

Am fost colegi timp de cinci ani, amândoi am făcut seminarul la Roman. Era un tânăr cu un suflet bun și voia mult să ajungă preot, dar nu-și găsise sufletul pereche pentru a se căsători ca apoi să fie hirotonit. Era nelipsit de la biserică duminica și sărbătorile. Este o mare pierdere pentru noi toți, dar mai ales pentru familie”, a spus preotul Constantin Segneanu, fost coleg al lui Cătălin Ciuraru.

Înhumarea va avea loc duminică, în cimitirul din satul părintesc.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

4 Comentarii

  1. birlic

    Din poza se vede ca obisnuia sa circule cu motocicleta pe drumurile publice fara echipament adecvat !…..Ce trebuia sa se intample…..s-a intamplat !…Cel putin …..de-ar trage invataminte si altii !!!

    Răspuns
    • sil

      Mai animalule ,acolo facea scoala auto pt categoria A. Dobitocule, te astept duminica la inmormantare sa le spui asta si parintilor si familiei indurerate sau chiar mie, in fata, sa te ingrop langa el. Jigodie ce esti.

      Răspuns
  2. Nicu

    Da prost mai esti man,chiar eu l.am vazut cu o ora inainte sa aiba accidentul si era echipat regulamentar. :((condoliante familiei

    Răspuns
  3. Enea Petronel

    Nu i-a acordat prioritate şoferița,ce echipament ți-ar trebui la un impact??

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.