Romașcanii, nemulțumiți din cauza petrecăreților. Ce face Primăria

de | 07/09/2016 | Local

Zgomotul produs de zecile de petreceri care au avut loc în această vară i-a nemulțumit pe romașcanii care, la un nou început de săptămână, trebuiau să revină la serviciu. Cei care n-au mai suportat decibelii din boxele date la maxim au apelat la Poliția Locală.

Mai mulți romașcani s-au plâns de muzica dată tare la sfârșit de weekend. Disconfortul creat este o problemă foare mare în noapte de duminică spre luni, în condițiile în care cei mai mulți dintre romașcanii care nu pot dormi din cauza distracției altora trebuie să fie la serviciu încă de luni dimineață. Oamenii au reclamat situațiile la Poliția Locală și sesizările acestora au preluate, dar răspunsul a fost, uneori, că polițiștii locali nu pot descoperi sursa zgomotului, pentru a merge și a lua măsuri.

Indulgența autorităților se vede și în numărul de sancțiuni. Deși au fost numeroase sesizări pe această chestiune, doar două restaurante și o persoană fizică au fost sancționate contravențional într-o lună.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.