Galerie foto: A început școala!

de | 12/09/2016 | Educație

Elevii și părinții, cadrele didactice, dar și oamenii politici și alte autorități s-au reîntors luni, 12 septembrie, la școală. Fiecare a mers cu alte dorințe și cu alte gânduri, dar toți s-au reunit în careurile formate în curtea școlii și toți au sperat la un an școlar mai bun decât cel precedent și cu rezultate cât mai frumoase din partea copiilor.

Pentru că discursurile despre începutul noului an școlar au, în mare, același mesaj și fiindcă unii adulți au dat dovadă că trebuie să revină pe băncile școlii ca să învețe mai bine despre structura unei fraze și acordul gramatical, înRoman.ro vă prezintă o galerie foto de la mai multe unități de învățământ din Roman și zonă, deoarece fotografiile exprimă cel mai bine emoțiile zilei.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.