Campanie înRoman.ro și TopAll Tv: Angajăm parlamentari

de | 14/09/2016 | Județean, Politică

Televiziunea TopAll TV și cotidianul on-line înRoman.ro demarează o campanie pentru alegerile parlamentare din acest sfârșit de an. Pentru a avea certitudinea că vom vota în cunoștință de cauză vrem să-i cunoaștem pe cei pe care îi vom plăti timp de patru ani. Este o slujbă pe perioadă determinată, e adevărat, dar destul de bine remunerată. Nemțenii și județul Neamț merită să fie reprezentați de oameni de valoare, oameni care să muncească pentru cetățenii pe care-i reprezintă și nu pentru interesele proprii sau de partid.

Așadar, în lunile ce urmează vă vom prezenta criteriile partidelor pentru alegerea candidaților și întocmirea listelor, cine sunt și ce au făcut cei care ne cer votul, dar și care sunt prioritățile pentru mandatul 2016 – 2020.

Dacă aveți întrebări pentru candidații la alegerile din decembrie sau propuneri pentru aceștia, nu ezitați și contactați-ne! Noi toți suntem angajatorii!

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. birlic

    ESTE BINEVENIT ACEST DEMERS ! Sa speram ca cei care au posibilitatea ,sa – si spuna pasurile aici.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.