Polițiști avansați în grad

de | 15/09/2016 | Județean

Peste 90 de polițiști au fost avansați la termen joi, 15 septembrie, cu ocazia îndeplinirii stagiului minim în gradul profesional deținut. La festivitatea de avansare au participat prefectul Județului Neamț, Niculina Dobrilă și Adrian Bourceanu, membru în cadrul Comitetului de organizare a Autorității Teritoriale de Ordine Publică Neamț. Șeful Inspectoratului Județean de Poliție Neamț, comisar șef de poliție Tablan Costel Paul, a nominalizat polițiștii avansați în gradul profesional următor, respectiv 25 ofițeri de poliție și 66 agenți de poliție, iar după citirea ordinelor de avansare, au fost transmise mesaje de felicitare din partea invitaților și a conducerii inspectoratului.

În cadrul festivității a fost transmis și mesajul inspectorului general al Poliției Române cu prilejul acordării gradului profesional următor. ”Ziua de astăzi este un moment de referință în cariera dumneavoastră în care primiți răsplata profesionalismului, cinstei și corectitudinii dar și recunoașterea unei munci făcute cu dăruire, cu o mare investiție afectivă, cu răbdarea și puterea de a duce lucrurile până la capăt. Cu toate acestea, ceremonia de azi trebuie să fie și un moment de reflecție cu privire la obligațiile și responsabilitățile imense care vă revin pentru consolidarea imaginii instituției. Sunt convins că, împreună, vom demonstra în continuare că Poliţia Română reprezintă un factor de stabilitate, securitate şi siguranţă civică, iar fiecare dintre noi, va dovedi încredere, eficienţă şi fermitate în aplicarea legii, astfel încât atât românii cât și ceilalți cetățeni europeni să se bucure de liniştea şi siguranţa firească de care au nevoie. În această zi atât de importantă, încărcată de emoție și solemnitate, cu prilejul acordării gradului profesional următor, în numele conducerii Poliției Române, vă felicit și vă urez mult succes în activitățile desfășurate pentru atingerea obiectivelor asumate.”

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.