Lecție de educație rutieră în parcările Lidl

de | 22/09/2016 | Local, Util

Sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 11.00, copiii cu vârste între patru și zece ani sunt invitați să participe la o lecție interactivă de circulație rutiera, susținută de polițiști, în cadrul campaniei ”Verde la educație pentru circulație”. Prima parte a lecției de educație rutieră va fi reprezentată de secțiunea teoretică, în care cei mici vor afla toate informațiile despre semnele de circulație, ce înseamnă fiecare, dar și cât de important este să fie atenți la trafic.

Cea de-a doua parte va cuprinde o sesiune interactivă, unde copiii vor fi invitați să aplice cunoștințele proaspăt dobândite, printr-un joc de circulație rutieră în cadrul unui orășel miniatural. La final, toți participanții vor fi răsplătiți cu premii. Evenimentul va avea loc simultan, în sectoarele special amenajate, în parcările magazinelor Lidl din întreaga țară.

Lidl are două magazine în municipiul Roman: unul pe strada Sucedava, nr.31, și cel de-al doilea pe strada Mihai Viteazu, nr. 11.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.