Polițiștii i-au găsit blocați în mașină

de | 03/10/2016 | Rural

Doi bărbați au fost salvați de polițiști dintr-o mașină căzută într-un șanț. S-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 3.15, când polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sagna, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza satului Buruieneşti, au identificat un autoturism în şanţul părţii carosabile a DJ 207K. Oamenii legii au verificat mașina și au fost identificați, în interiorul autoturismului, pe locurile din faţă, doi bărbați, de 37 și 25 de ani, ambii din Doljești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 37 de ani a condus autoturismul pe raza comunei, iar în momentul efectuării manevrei de întoarcere, a scăpat partea din spate a acestuia în şanţul de pe marginea părţii carosabile, rămânând astfel suspendat. Din cauză că bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii nemțeni au constatat în flagrant șapte infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Trei conducători auto au fost depistați în timp ce conduceau un autovehicul și se aflau sub influența alcoolului, aceștia fiind identificați, în trafic, în localitățile Piatra Neamț, Bârgăuani și Doljești. Alți trei conducători auto au fost depistați conducând fără permis de conducere sau având dreptul de a conducea autovehicule pe drumurile publice suspendat, în localitățile Piatra Neamț, Târgu Neamț și Răucești. O singură infracțiune de conducerea unui autovehicul neînmatriculat a fost constatată de polițiști în localitatea Borlești.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.