Pentru galele live la X Factor, Milena Ordean are nevoie de voturile noastre

de | 07/10/2016 | Local

Milena Ordean, nepoata cunoscutei jurnaliste Flora Ordean, va putea fi văzută în această seară, începând cu ora 20.30, la emisiunea X Factor de pe Antena 1. Tânăra din Roman are nevoie de sprijinul romașcanilor pentru a ajunge direct în galele live ale acestui show de televiziune și pentru a scăpa, astfel, de emoțiile trecerii peste alte două etape.

Milena Ordean iubește rock-ul și tot rock va cânta și în această seară, la X Factor. ”Iubește muzica și am susținut-o mereu să facă ceea ce îi place. Acum este elevă în clasa a VIII-a la Colegiul Național de Artă ”Octav Băncilă” din Iași. Este un copil care, de la 13 ani, se gospodărește singur și face acest lucru cu multă responsabilitate, fiindcă aceasta este drumul pe care și l-a ales. La colegiu face pian și chitară clasică, iar în particular face chitară bass și voce. Ea cântă voce și chitară bass, este ceva unic în țară și destul de rar, în general, în domeniu. Îi rog pe toți cei care se vor uita la X Factor să o voteze pe Milena, fiindcă este un copil talentat și care muncește foarte mult”, a spus Mădălina Ordean, mama Milenei.

Pentru a o putea vota pe Milena, trebuie descărcată, gratuit, aplicația special creată pentru acest show de televiziune. Milena Ordean este o obișnuită a concursurilor muzicale și a mai avut o experiență similară la televiziune în urmă cu doi ani, la un show difuzat de Kanal D. Ea este parte a trupei Broken People.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.