Campania „Angajăm parlamentari”: Listele ALDE, votate vineri

de | 17/10/2016 | Județean, Politică

Listele cu candidații ALDE pentru Senat și Camera Deputaților vor fi votate vineri, 21 octombrie, de reprezentanții partidului. Conform statutului formațiunii politice, filialele județene care au scos rezultate sub media națională la alegerile locale ar avea șanse mai mici de a impune candidații doriți pe listele  pentru 11 decembrie. ALDE Neamț se află într-o asemenea situație, iar cel puțin un candidat se pare că va fi impus de la centru, din partea lui Daniel Constantin, adică a fostului PC.

Listele cu candidați se vor vota în Conferința Națională a Partidului, pe 21 octombrie. Ne dorim ca la aceste alegeri să avem mai multe voturi decât la alegerile locale, sperăm să avem între 13.000 și 15.000 de voturi”, a afirmat Alexandru Mihai, co-președinte ALDE Neamț.

Reprezentanții ALDE speră să obțină cât mai multe voturi datorită notorietății candidatului ce ar fi impus de la centru pe lista pentru Camera Deputaților, fiindcă ar fi vorba de o persoană care a făcut parte din Guvernul Ponta.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.