Iulian Bulai este președintele USR Roman

de | 17/10/2016 | Politică

Filiala USR Roman s-a constituit vineri 14 octombrie, la câteva săptămâni de la venirea lui Clotilde Armand la Roman. Membrii fondatori ai USR Roman și-au desemnat președintele și vicepreședinții, membrii Comisiei Locale de Arbitraj, precum și cenzorul filialei locale USR Roman. Președinte al filialei USR Roman a fost ales Iulian Bulai, iar vicepreședinți au fost aleși Francisc Vătămănelu și Simon Emanuel.

Mă bucur pentru încrederea acordată de colegii mei, este o responsabilitate pe care o conștientizez și știu că va urma un drum plin de provocări. Prima mea acțiune ca președinte ales al USR Roman este cea de participare la o întâlnire națională a tuturor președinților USR din teritoriu, pentru a discuta asupra listelor cu candidații pentru alegerile parlamentare și alte acțiuni din perioada următoare. Am înființat prima filială a USR din județ la Roman pentru că aici am observat o emaptie mai mare față de valorile USR. Sunt romașcani care mi-au cerut liste pentru a semna, apoi au venit cu mai multe nume pe acea listă; astfel, toate persoanele majore dintr-o familie au sprijinit participarea USR la alegerile parlamentare, chiar dacă nu toate au trecut pe la cortul USR amplasat pe bulevardul Roman-Mușat, peste drum de magazinul Central”, a afirmat Iulian Bulai, președintele USR Roman.

Targetul USR Roman pentru alegerile din 11 decembrie este de a avea cel puțin un reprezentant în Parlamentul României.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.