Nouă familii din Fabricii, fără acoperiș

de | 23/10/2016 | Local

Un incendiu din strada Fabricii înseamnă a adus necaz pe capul a nouă din familiile care locuiesc acolo. Focul a pornit de la un burlan neizolat, iar acum se caută soluții pentru ca locatarii să aibă din nou acoperiș. Flăcările au fost puternice și a fost nevoie de intervenția a trei autospeciale de pompieri pentru a opri vâlvătaia. În urma acțiunii salvatorilor au fost deteriorate și camerele, din cauza cantității mari de apă folosită pentru stingerea focului.

În urma celor întâmplate la sfârșitul săptămânii trecute s-au deteriorat în jur de 1.000 de metri pătrați,  pe care încercăm să-i rezolvăm săptămâna aceasta în așa fel încât nimeni să nu intre în iarnă fără acoperiș deasupra capului. Incendiul a pornit de la un burlan de sobă care-a fost prea aproape, s-a sprijinit practic de acoperiș; a luat foc partea de lemn, astereala și erau niște șipci acolo, la acoperiș… Intervenția pompierilor a fost oportună, rapidă… sunt afectate numai nouă camere. Acestea sunt lucruri care trebuie rezolvate începând de mâine. Începând de a doua zi, de altfel, s-a luat legătura cu tot felul de firme și am încercat să mobilizăm niște constructori, pentru că e o problemă care ne depășește. Depășește posibilitățile primăriei de a rezolva cu echipele proprii așa ceva și acum se intervine”, a afirmat Ovidiu Bojescu, administratorul public al municipiului Roman.

Acesta a precizat că deja se lucrează la tâmplăria pentru aceste camere, pentru ca predarea să se facă în cel mai scurt timp posibil.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.