Petrecere culinară de ziua națională

de | 23/10/2016 | Local

Ziua națională a României va fi serbată, anul acesta, într-un mod aparte la Roman. În centrul orașului se va desfășura un adevărat spectacol culinar, cu accent pe bucatele tradițonale.

Primăria municipiului Roman va încheia un acord de colaborare cu Asociația Euro Est Alternativ, cu sponsorul Agrana Group Viena. ”Cu ocazia zilei naționale, pe 1 și pe 2 decembrie va avea loc un eveniment care se va desfășura în centrul orașului. Vor fi standuri pentru demonstrații culinare, standuri pentru comercianții de produse culinare obținute după rețete tradiționale, spațiu pentru muzeul tradițiilor culinare țărănești, spațiu pentru degustări. Vor fi lucruri cu totul și cu totul deosebite. în cadrul acestei activități, cu ocazia zilei naționale, vor fi servite și porții gratuite de fasole, cu vin fiert și cu țuică fiartă. Totul se va face de către partenerii noștri. Primăria municipiului Roman nu va participa financiar la această acțiune”,  a precizat primarul Laurențiu Leoreanu.

Fanfara Jandarmeriei Române va cânta, pe 3 decembrie, la Roman și va oferi publicului muzică militară, muzică populară și jazz. Va avea momente de prezentat publicului și Asociația Tradiția Militară, dar vor fi și alte surprize, promit organizatorii.

 

*sursa foto: cont Facebook Asociația Culturală Euro Est Alternativ

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.