USR mulțumește romașcanilor

de | 23/10/2016 | Local, Politică

Membrii filialei Roman a Uniunii Salvați România (USR) au ales un mod inedit de a mulțumi romașcanilor pentru semnăturile pe care cetățenii le-au dat, ca susținere față de formațiunea politică. Conform legii, fiecare partid care vrea să intre în campania electorală trebuie să depună la Biroul Electoral Central o listă de semnături care să cuprindă un număr egal cu cel puțin 1% din numărul cetățenilor cu drept de vot. Reprezentanții USR au desfășurat activități de strângere de semnături în toată țara, iar la sfârșitul săptămânii trecute, USR a anunțat că a strâns 340.000 de semnături. După acest anunț, membrii USR Roman au atașat la cortul din centrul orașului un mesaj mare de mulțumire.

Dat fiind faptul că și semnăturile cetățenilor din județul Neamț au contribuit la această cifră am vrut să le mulțumim încă o dată, deși am făcut-o de fiecare dată după ce oamenii au semnat. La Roman am avut un cort amplasat și am apelat la această variantă. Suntem recunoscători fiecărui romașcan și fiecărui nemțean pentru încrederea acordată. Sperăm ca și în lunile ce urmează să avem parte de sprijinul  cetățenilor, pentru a continua schimbarea modului de a face politică în România”, a declarat Iulian Bulai, președintele USR Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.