Se caută profesori și psiholog pentru penitenciar

de | 31/10/2016 | Util

Pentru încadrarea ca funcționar public cu statut special în sistemul administraţiei penitenciare – ofiţeri şi agenţi de penitenciare-, Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna scoate la concurs patru posturi vacante, după cum urmează:

  • un post ofiţer psiholog (resurse umane);
  • un post ofiţer profesor (psihologie penitenciară);
  • un post ofiţer profesor (autoapărare și intervenție profesională);
  • un post agent administrativ (financiar-contabil).

La concurs se pot înscrie persoanele care îndeplinesc condițiile generale, precum și condițiile specifice postului, conform anunțului publicat aici: https://www.anp.gov.ro/web/scoala-nationala-pregatire-agenti-tg-ocna/cariera.

Detalii despre condiţiile generale şi cerințele specifice posturilor, condițiile de studii, documentele necesare înscrierii, tematic și bibliografie, probele de concurs şi metodologia pentru desfăşurarea probei sportive/probei practice de verificare a abilităţilor de operare pe calculator pot fi obţinute accesând link-ul menționat sau pot fi solicitate la Compartimentul Resurse Umane şi Formare Profesională din cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, telefon 0234/344149, interior 104.

Candidaţii se pot înscrie, zilnic între orele 8.00 – 15.00, la sediul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tîrgu Ocna, str. Tisești nr. 137, jud. Bacău. Termenul limită de depunere a dosarului complet este 21 noiembrie, ora 15.00.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.