Asistenții personali vor primi jumătate din indemnizațiile aferente lunii octombrie

de | 11/11/2016 | Administrație, Local

Primăria Municipiului Roman informează cetățenii că indemnizațiile asistenților personali, aferente lunii octombrie nu au fost plătite, deoarece fondurile necesare de la bugetul național nu au fost virate către administrația locală.

Precizăm că în cursul săptămânii viitoare se va efectua o rectificare a bugetului local pentru a asigura jumătate din valoarea indemnizației cuvenite asistenților personali, precum și a persoanelor cu handicap grav. Restul sumelor de plată vor fi achitate după virarea diferențelor aferente perioadei până la sfârșitul anului, asumate de bugetul de stat prin Legea nr. 339/2015 – Legea Bugetului de stat pentru anul 2016. Sumele alocate de municipiul Roman prin Hotărâre de Consiliu Local vor fi recuperate din alocațiile bugetare de la Bugetul național”, se arată într-un comunicat al Primăriei municipiului Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. Liviu Netedu

    Rusine ! Din nou ne întoarcem in anii de dupa revolutie ,cind persoanele cu handicap erau considerate rebuturi a societatii !Aceste persoane chiar au nevoie de sprijinul comunitatii spre deosebire de cei care incaseaza lunar ajutor social si nu fac nimic pentru societate . I nca o data RUSINE !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.