Schimb de experiență între iubitorii de arte marțiale

de | 15/11/2016 | Educație, Local

”Arta marţială, se practică, se simte, se trăieşte…” este denumirea unei activități care s-a desfășurat la Clubul Copiilor Roman duminică, 13 noiembrie. La această acțiune au participat un număr de 30 de copii din cadrul cercului de QWAN KI DO de la Clubul Copiilor Roman şi Palatul Copiilor Iaşi.

Activitatea didactică a fost coordonată de Ilie Boloca, directorul Clubului Copiilor din Roman, profesorul Florinel Vieru – coordonatorul cercului de Qwan Ki Do din cadrul Clubului Copiilor din Roman – şi profesorul Vasile Boca – coordonatorul cercului de Qwan Ki Do de la Palatul Copiilor din Iaşi.

Scopul acestei activităţi a fost promovarea Artelor Marţiale ca mod de viaţă şi atragerea elevilor în organizarea unor activităţi cu caracter extraşcolar, stimulându-i să aibă un mod de viaţă sănătos şi disciplinat.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.