Șofer depistat și arestat prevenitv

de | 20/11/2016 | Actualitate, Rural

În cazul accidentului rutier produs în data de 15 noiembrue, pe raza localităţii Cordun, autorul a fost identificat de polițiști și arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Atunci, un bărbat a vrut să-și impresioneze soția și copilul cu drifturi pe șosea, dar aventura s-a sfârșit prin rănirea gravă a doi bărbați.

În urma accidentului, romașcanul de 32 de ani a rănit doi pietoni aflaţi pe trotuarul drumului, respectiv doi bărbaţi de 40 şi 46 de ani, din Cordun şi Galaţi. Cel care se afla volan este cercetat pentru faptul că în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal, ar fi efectuat mai multe manevre de întoarcere a autoturismului, moment în care a pierdut controlul vehiculului şi a accidentat pietonii.  După ce a dat peste pietoni, romașcanul a părăsut locul accidentului. În urma cercetărilor desfăşurate s-a stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere.

În noaptea de joi spre vineri, imediat după ce acesta a fost depistat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.