Accidentată pe trecere semaforizată

de | 25/11/2016 | Actualitate, Local

O femeie din Tămășeni a ajuns la spital, după ce a fost lovită pe trecerea pentru pietoni. Faptul că respectiva trecere pentru pietoni era semaforizată, iar femeia de 63 de ani a respectat culoarea verde a semaforulu verde pentru pietoni nu i-a ajutat deloc.

Evenimentul a avut loc joi, 24 noiembrie, pe strada Cuza-Vodă din Roman. ”În timp ce un bărbat de 29 de ani, din Moldoveni conducea un autoturism pe strada Oituz, având direcția de mers către strada Cuza Vodă, ajuns la intersecția semaforizată cu această stradă, a schimbat direcția de mers la stânga pe culoarea verde a semaforului electric, moment în care surprinde și accidentează o femeie de 63 de ani, din Tămășeni. Aceasta se angajase în traversarea străzii pe culoarea verde a semaforului de la dreapta spre stânga direcției de deplasare al autoturismului”, se arată într-un document al Poliției Neamț.

Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.