Nicușor Dan, președintele USR, vizită în Neamț

de | 29/11/2016 | Județean, Politică

Nicușor Dan, liderul partidului Uniunea Salvați România (USR) va veni săptămâna aceasta în județul Neamț. Anunțul a fost făcut de echipa USR Neamț. Conform programului deja anunțat, Nicușor Dan va fi prezent și la Piatra-Neamț, dar și la Roman. Liderul USR va participa la conferințe de presă, dar se va întâlni și cu nemțenii, într-o acțiune care face parte dintr-un turneu în regiunea de nord-est a țării.

Turneul lui Nicușor Dan în Moldova va începe vineri, 2 decembrie, și se va termina sâmbătă, 3 decembrie. Turneul va include vizite și întâlniri în patru județe din Moldova: Suceava, Neamț, Vaslui și Bacău.

Pe 11 decembrie românii vor avea ocazia să schimbe prin vot sistemul în punctele cheie ale politicii – Camera Senatorilor și Camera Deputaților. Și Neamțul ne-a dat un prim vot de încredere. Semnăturile strânse aici au însemnat mult pentru noi – Uniunea Salvați România se află anul acesta pe buletinele de vot, iar nemțenii au făcut acest lucru posibil. De aceea cred ca este absolut necesară o vizită din partea mea și în județul Neamț, pentru a le mulțumi direct locuitorilor din zonă pentru încrederea acordată de ei Uniunii Salvați Romania”, a declarat Nicușor Dan, președintele USR.

nicusor-dan

* acest articol este un advertorial

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.