Accident mortal pe E85: lovit de o mașină, zdrobit de alta (foto)

de | 05/12/2016 | Actualitate, Județean, Rural

Un bărbat și-a pierdut viața pe drumul european E 85, pe porțiunea spre Iași, la intersecția cu drumul care duce spre localitatea Săbăoani. Victima ar fi încercat să traverseze dinspre partea cu satul Iazvoare, comuna răchiteni spre partea cu Săbăoani dar, pe sensul de mers spre Roman, a fost lovit de o mașină Skoda cu număr de Ilfov. Din impact, bărbatul a fost proiectat pe șosea, iar un camion care venea în urma autoturismului a trecut peste victimă. Echipajul de la serviciul Județean de Ambulanță și cel de la Detașamentul de Pompieri Roman nu au mai putut face altceva decât să scoată victima de sub roțile autovehiculului și să constate decesul.

La kilometrul 340 plus 900 de metri a avut loc un accident rutier din care a rezultat decesul unui pieton. În dinamica accidentului au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism și un autotractor ce tracta o semiremorcă. Efectuăm cercetări pentru a stabili cauzele și condițiile în care a avut loc accidentul rutier. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ”, a precizat subcomisarul Iulian Cloșcă, din cadrul Biroului Rutier Roman.

Tragedia a avut loc în apropierea unei benzinării, iar angajații de acolo au spus că parte din vină este a autorităților, fiindcă în zonă este nevoie de o cale de traversare sigură pentru pietoni, cei mai mulți mergând la rude în satul Izvoare sau la Săbăoani. Oamenii legii au restricționat traficul pe E85 pe un sens de mers, dar nu l-au blocat în totalitate. Acum, anchetatorii trebuie să stabilească și cum s-a petrecut accidentul, dar și cine este victima. De ajutor în cercetare le pot fi și imaginile de pe camerele de supraveghere ale benzinăriei.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.