Peste 50 de cupluri de aur

de | 07/12/2016 | Administrație, Local

Cuplurile de aur din Roman vor fi sărbătorite de administrația locală săptămâna viitoare. Sunt peste 50 de perechi a căror căsnicie a trecut proba timpului și au împlinit, anul acesta, 50 de ani de viață în doi.

Și în acest an se va organiza aniversarea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Este vorba de cuplurile care s-au înscris până pe data de 5 decembrie 2016. Până la această dată au fost înregistrate 55 de cupluri. Aniversarea acestora va avea loc la un restaurant romașcan, în data de 15 decembrie, prilej cu care se va organiza o masă festivă, vor fi premiați cu diplome aniversare, precum și premii în bani. De asemenea, în aceste zile s-au transmis și invitațiile celor care s-au înscris până la această dată”, a afirmat Constantin Cudalb, purtătorul de cuvânt al Primăriei Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.