A condus fără permis și a luat două vieți nevinovate

de | 08/12/2016 | Actualitate, Rural

Un tânăr de 27 de ani, din Suceava, conducea miercuri seară un autoturism pe DN2, având direcția de deplasare Roman-Suceava. În afara localității Nisiporești, acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un autotractor condus de către un bărbat de 35 de ani, din Suceava.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și a pasagerului din acest vehicul, un bărbat de 36 de ani din Roman. Conducătorul autotractorului a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ.

Cercetările au stabilit faptul că suceveanul nu deținea permis de conducere, fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.