„29 de variante, o singură soluție pentru o Românie pe bune”

de | 09/12/2016 | Județean, Politică

Romașcanii vor avea duminică șansa de a trimite în Parlament primul deputat ales ca independent din istoria României – Sebastian Ioan Burduja. Pe buletinul de vot vor fi 29 de variante, dar o singură soluție pentru o Românie pe bune, așa cum sună sloganul de campanie al lui Sebastian Burduja. Aflat pe ultima poziție pe buletinul de vot, a 29-a, este singurul candidat care poate da o palmă partidelor politice.

Tânărul absolvent de Harvard și Stanford este sprijinit de sute de tineri veniți din toate colțurile țării și din afara României. Voluntarii au venit din Piteşti, Oradea, Galaţi, Brăila, Constanţa, Roşiorii de Vede, București, Bolintin Vale, dar şi Washington, Londra sau Chişinău. Aceştia au făcut o campanie fără precedent: din om în om, au vorbit cu peste 50.000 de nemţeni, de la Borca la Roman şi Tămăşeni, de la Bicaz la Ţibucani şi Păstrăveni, de la Răuceşti la Roznov, Borleşti şi Cândeşti, de la Târgu Neamţ la Piatra Neamţ.

După ce au petrecut mii de ore prin toate satele și orașele din Neamț, mesajul acestor tineri a ajuns în casele nemțenilor, iar acum e rândul acestora să arate că îşi doresc cu adevărat o Românie pe bune. Duminică, 11 decembrie 2016, fiecare dintre noi va da un răspuns. Renunţăm să mai sperăm sau ne luptăm pentru viitorul copiilor noştri? Stăm tăcuţi în casă sau ieşim la vot şi ne facem vocea auzită? Alegem politicieni care se gândesc la următoarele alegeri sau alegem lideri care se gândesc la următoarele generaţii? Alegem partide vechi sau oameni noi şi independenţi? Fiecare nemţean are şansa de a face împreună cu Sebastian Burduja istorie şi să pună ştampila pe ULTIMA POZIŢIE.

*acesta este un advertorial

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.