Declarații la vot – Dan Manoliu: „Prezența la vot ar putea fi mai mare decât la locale”

de | 11/12/2016 | Local, Politică

Dan Manoliu, președinte PSD Roman, avenit la vot cu soția și cu fiul, la una dintre secțiile de votare din incinta Școlii de Muzică ”Sergiu Celibidache”.

”Mi-am exercitat dreptul de vot împreună cu familia, am votat pentru viitorul nostru, pentru viitorul României. Mă bucur că am reușit să aducem la cetățeni mesajul și gândurile noastre. Le mulțumesc tuturor romașcanilor și tuturor nemțenilor pentru căldura și sinceritatea cu care ne-au primit și ne-au ascultat, pentru sfaturile pe care ni le-au dat și pentru încurajările pe care ni le-au arătat. Le mulțumesc tuturor, le spun să vină la vot și, în același timp, le mulțumesc pentru votul lor, sunt sigur că au votat pentru o Românie independentă, suverană, o Românie puternică în Europa. Eu spun că prezența la vot, ținând cont de faptul că vremea este foarte bună, ar putea fi mai mare decât la alegerile locale, aproape de 50%. Vreau să mulțumesc mass-mediei pentru că a prezentat cu corectitudine și cu onestitate mesajele tuturor candidaților”, a afirmat Dan Manoliu. Președintele PSD Roman a pecizat că nu a fost informat cu privire la disfuncționalități în secțiile de votare.

alegeri parlamentare Dan Manoliu 1

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.