Declarații la vot – Laurențiu Leoreanu: „Am votat pentru a merge pe drumul dezvoltării”

de | 11/12/2016 | Local, Politică

Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman, a votat la Școala ”Al. I. Cuza”. Acesta a venit cu fiii săi, cu soția și cu tatăl lui.

E o zi frumoasă, caldă, plăcută, lumea începe să vină la vot, ne bucurăm foarte mult. Ne-am exercitat și noi dreptul. Am votat pentru a merge pe același drum, pe care l-am  creionat cu ani în urmă, pe drumul dezvoltării, europenizării Romanului, a zonei Roman metropolitan, a județului Neamț și a Moldovei.  Sunt convins că oamenii sunt în cunoștință de cauză și vor veni să voteze, fiecare după opțiunea sa, după propria sa percepție și vom putea pune bazele unei noi etape în România: etapa care să debuteze cu dezvoltarea și europenizarea profundă a țării, ieșirea de pe drumul tranziției și intrarea în partea de dezvoltare accentuată, pe care România și-o dorește de atâta timp. Până acum, Moldova nu a constituit o prioritate. Intru în această luptă, intru pe acest drum cu speranța că voi putea contribui la ridicarea ținutului Moldovei”, a declarat Laurențiu Leoreanu.

alegeri parlamentare Laurentiu Leoreanu 4

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. cetățean patriot

    Păi, cum rămâne cu urba mușatină: palma-n fund și la București? Ați cerut votul romașcanilor la alegerile pentru
    primar și l-ați primit, iar acum vă miroase a centru. Eu zic să vă liniștiți și să continuați treburile în „jugul” la care v-ați angajat pentru al treilea mandat de primar. Nu vă murdăriți demnitatea!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.