Declarații la vot – Lucian Micu: „Sunt încrezător că va fi un proces electoral bun”

de | 11/12/2016 | Local, Politică

Lucian Micu, viceprimarul municipiului Roman, a fost printre cei mai matinali alegători. Acesta s-a prezentat la secția de votare din incinta Școlii Carol I (din cartierul Nicolae Bălcescu) împreună cu soția și cu una dintre fiice.

Am votat pentru un viitor mai bun și pentru dezvoltarea în continuare a municipiului Roman, pentru a fi siguri că Romanul merge înainte. Sunt încrezător că va fi un proces electoral bun, corect și sper într-o participare cât mai mare la vot, astfel încât aceste alegeri să aibă o legitimitate în ceea ce privește formarea viitorului Guvern și dezvoltarea, pe mai departe, atât a Romanului, cât  și a  țării. Până la această oră nu au fost situații deosebite, doar două înlocuiri de membri în secțiile de votare, care au fost rezolvate, nu sunt probleme deosebite. Sperăm în continuare, nici pe parcursul zilei, să nu fie probleme deosebite. eu îmi doresc ca la nivelul municipiului Roman să avem o prezență de peste 40%”, a declarat Lucian Micu la ieșirea de la urnă.

alegeri parlamentare 2016 Lucian Micu 1

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.