Discuții la Ministerul dezvoltării pentru sensul giratoriu de la Dedeman

de | 13/12/2016 | Administrație, Local

În timp ce candidatul Laurențiu Leoreanu așteaptă redistribuirea pentru a fi sigur de mandatul de deputat al județului Neamț, primarul Laurențiu Leoreanu trebuie să continue proiecte pe care le-a început deja. Azi, acesta a mers la București pentru o ședință a Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România.

Merg cu susținerea unui proiect pe codul administrativ, cu mai multe amendamente pe care eu le-am propus. Mâine vor fi dezbătutue în Comitetul Național Director. Vom lua decizii acolo și vom înainta acest proiect guvernului pentru a fi promovat. Cred în acest cod de procedură administrativă, care să aducă un plus pentru administrația publică locală, în primul rând, aici m-am preocupat. Așa cum v-am spus avem lucrate peste 50 de amendamente, mergem cu ele cu credință acolo să le susținem, sperăm ca cât mai multe dintre ele să fie acceptate de colegii noștri. La întoarcere, miercuri, probabbil, după operativa de dimineață vom face o conferință de presă și vă vom transmite ce am reușit să facem la București”, a precizat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Un alt motiv al deplasării sale în capitala României este reprezentat de o nouă încercare de obținere a unei finanțări de bugetul central pentru lucrările de realizare a sensului giratoriu de la Dedeman.

”Voi susține în Comitetul Național tehnico-economic la Ministerul Dezvoltării a proiectului poarta nord și, de ce nu, trecerea lui și semnarea contractului. Sper miercuri să vin și cu această veste bună, de semnare a contractului de finanțare a porții nord a municipiului Roman pe bani guvernamentali”, a precizat Laurențiu Leoreanu.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.