Ajutor de 335 de lei pentru veterani

de | 14/12/2016 | Județean, Național, Util

Cuantumul ajutorului anual cuvenit veteranilor de război, văduvelor de război, precum și accidentaților de război în afara serviciului ordonat, pentru acoperirea unei părți din costul chiriei, energiei electrice și energiei termice pentru nevoi casnice, a fost menținut, în urma unei hotărâri de Guvern, la valoarea de 335 lei.

Veteranii de război, văduvele de război, precum şi accidentaţii de război în afara serviciului ordonat care au suferit o infirmitate din cauza acţiunii mijloacelor de luptă ale războiului, au dreptul la un ajutor anual pentru acoperirea unei părţi din costul chiriei, energiei termice și electrice pentru nevoi casnice.

Aceste drepturi se achită împreună cu indemnizația cuvenită lunii decembrie 2016, în județul Neamț beneficiind de acest drept un număr de 836 persoane.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.