Iulian Bulai (USR) este deputat de Neamț. Lista definitivă a parlamentarilor nemțeni

de | 15/12/2016 | Județean, Local, Politică

Iulian Bulai, cel care a deschis lista USR Neamț pentru Camera Deputaților a devenit deputat  de Neamț, ca urmare a redistribuirii mandatelor la nivelul județului. Astfel, Uniunea Salvați România, formațiunea politică care a reprezentat a treia opțiune de vot a românilor la alegerile din 11 decembrie, va fi reprezentantă în Parlamentul României și de un nemțean.

Astfel, zona Romanului va avea în Legislativul țării, patru reprezentanți: Iulian Bulai (USR, Camera Deputaților), Laurențiu Leoreanu (PNL, Camera Deputaților), Dan Manoliu (PSD, Senat) și Alexandru Rotaru (PSD, Camera Deputaților).

Aceștia se alătură celorlalți parlamentari de Neamț: Emilia Arcan (PSD, Senat), Eugen Țapu-Nazare (PNL, Senat), Ioan Munteanu (PSD, Camera Deputaților), Mugur Cozmanciuc (PNL, Camera Deputaților), Dan Andrușcă (PSD, Camera Deputaților), Ciprian Șerban (PSD, Camera Deputaților), Neculai Iftimie (PSD, Camera Deputaților).

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.