Cadouri de la PNL Roman

de | 22/12/2016 | Local, Politică

Echipa PNL Roman a oferit și în acest an cadouri romașcanilor mai puțini norocoși. Peste 100 de persoane nevoiașe au primit câte un pachet cu alimente necesare fiecăruia pentru masa de sărbători, în cadrul unei acțiuni de tradiție a acestei echipe.

Oamenii au așteptat să primească pachetele la sediul PNL Roman, în centrul vechi al orașului. Cel care a împărțit darurile a fost șeful filialei PNL Roman, deputatul Laurențiu Leoreanu.

Vrem, împreună cu toată echipa, să vă urăm La mulți ani!, sănătate, membrii CL PNL, echipa PNL din Roman, eu, încă primar al municipiului Roman, cu domnul Lucian Micu, încă viceprimar la municipiului Roman, pentru că de la 1 ianuarie se va produce o schimbare. O știți și dumneavoastră de-acuma, nu? Da? Eu n-am să vă uit. Noi facem cu drag acest lucru, nu-l facem condiționat de nimic. Pentru că e vorba deun act caritabil pe care PNL, echipa municipală Roman o face”, a afirmat Laurențiu Leoreanu, președintele PNL Roman.

inroman.ro cadouri PNL Roman Laurentiu Leoreanu

Darurile pentru romașcani au fost făcute prin contribuția fiecărui membru al Biroului Politic. În fiecare sacoșă au fost puse vin, ulei, făină, orez, zahăr, cozonac, un pui, bomboane și ciocolată.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.