Guvernul Cioloș a alocat fonduri pentru Complexul de Servicii pentru Persoane Adulte cu Handicap Roman

de | 22/12/2016 | Administrație, Județean, Local

Guvernul Cioloș a făcut un ultim gest pentru județul Neamț. În ședința de miercuri, județului nostru i-au fost alocate fonduri pentru construirea a două clădiri noi care să funcționeze ca centre sociale. Printr-o hotărâre aprobată în şedinţa din data de 21 decembrie, Executivul a aprobat alocarea pentru judeţul Neamţ a sumei de 22,7 milioane lei din Fondul de rezervă bugetară, pentru realizarea a două obiective de investiţii.

Astfel, din suma totală, 11 milioane lei vor fi folosiţi pentru construirea unui corp nou de clădire – Pavilion Central, pentru Complexul de Servicii pentru Persoane Adulte cu Handicap din Roman, iar 11,7 milioane lei pentru construirea unei noi clădiri în cadrul Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Războieni.

Noua clădire de la Roman ar urma să adăpostească bătrânii care au fost evacuați din centrul de pe strada Veronica Micle, după ce tavanul dintr-o cameră a căzut peste persoanele care dormeau acolo.

Guvernul a alocat bani pentru cele două centre ca urmare a unei solicitări primite din partea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.