Moș Crăciun a fost „reținut” de polițiștii romașcani

de | 22/12/2016 | Actualitate, Local

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman și a secțiilor rurale arondate și-au unit forțele, l-au căutat, l-au urmărit și apoi l-au invitat la sediu pe Moș Crăciun. Totul a făcut parte dintr-un plan de acțiune comun al Corpului Național al Polițiștilor, al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, al Asociației All for One, al Asociației Internaționale a Polițiștilor și al Asociației Dinamo Piatra-Neamț.

Moș Crăciun nu a fost invitat la sediul Poliției Roman de oamenii legii pentru a fi interogat, ci pentru a oferi daruri copiilor polițiștilor din Roman și de la secțiile rurale arondate, dar și pentru a aduce o bucurie mai multor colindători. Grupul de colindători a fost format din elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 8 Roman, care sunt în grija Fundației Melchisedec.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.