A treia zi de Crăciun, cu ghinion pentru cinci pietoni

de | 28/12/2016 | Județean, Local, Rural

În noaptea de 27 spre 28 decembrie, pe DJ 201 C, în localitatea Tămăşeni a avut loc un accident rutier, în urma căruia un pieton aflat în stare de ebrietate a fost rănit. Din primele cercetări se pare că, în timp ce un tânăr de 20 de ani, din localitate, conducea un autoturism, a surprins şi accidentat cu oglinda retrovizoare stânga un bărbat de 48 de ani, care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă.

Un alt pieton a fost accidentat în seara zilei de 27 decembrie, pe raza municipiului Roman, conducătorul auto părăsind locul faptei. Polițiștii au identificat, imediat, conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani, din Trifești, care în timp ce conducea un autoturism dinspre Roman către Trifeşti, a pătruns pe sensul opus de mers şi a acroșat un tânăr de 17 ani cu oglinda retrovizoare stângă. Ambii participanți la trafic au fost testați alcoolscopic, rezultând o valoare pozitivă pentru pieton și una negativă pentru conducătorul auto.

Miercuri, 27 decembrie, cinci pietoni au fost răniți în accidente rutiere. În toate cazurile, cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.